• DE
  • NL
  • EN

Fietsen

Fietsroutenetwerk

Stel je eigen fietsroute samen

De Wildhoeve ligt direct aan het fietsroutenetwerk, en bevindt zich tussen fietsknooppunt 42 en fietsknooppunt 44. Je kunt dus direct vanaf de Wildhoeve je eigen fietsroute samenstellen langs de Celtic Fields, over de hei, via de uiterwaarden, door de bossen. Download hier de fietstochten (zip). De knooppuntenkaart is op de receptie verkrijgbaar.

Onze favoriete fietsroutes

Je kunt gebruik maken van onze eigen samengestelde fietsroutes, deze zijn op de receptie verkrijgbaar. De routes variëren van 15 tot 30 kilometer. Heb je geen fiets, dan kun je deze ook huren bij de receptie.

Mountainbiken met GPS

Het is mogelijk om per mountainbike de mooie omgeving te verkennen. Er zijn een aantal prachtige GPS mountainbike routes uitgezet, met de Wildhoeve als startpunt. Speciaal voor de gebruikers van een GPS (type Garmin) zijn er routes hier te downloaden. De routes variëren van 24 tot 60 kilometer. Download hier de GPS mountainbike routes (zip)

 

Een fietsvakantie op de Veluwe

Vraag bij onze receptie naar meer informatie over alle actuele fietstochten en wandelroutes.

Een fietsvakantie om nooit te vergeten

Ontdek de natuur op de Veluwe

Wij zitten overal dichtbij!

Camping de Wildhoeve heeft een eigen Google Maps pagina aangemaakt met de locaties van attractieparken, dorpen, steden en bezienswaardigheden. Genoeg te doen en lekker in de buurt!

Google Maps pagina

Gevonden!

Het Hert