• DE
  • NL
  • EN

Receptie en campingwinkel

Inchecken, uitchecken en alles wat ertussen zit

Op de receptie...

kun je van alles huren en kopen. Bijvoorbeeld fietsen, skelters, maar ook fietskaarten, wandeltochten en souvenirs.

Bereikbaarheid

Dag en nacht bereikbaar (nood)

Het mobiele bereik is niet optimaal, wij zijn dan ook in geval van nood van april tot en met september dag en nacht bereikbaar. Buiten de openingstijden van de receptie is er een intercom.

EHBO / AED

In geval van nood is er een EHBO-post bij de receptie. Wij helpen je graag als je een beroep moet doen op medische diensten. Op de receptie is een AED aanwezig.

Post

Komt er post voor je, dan leggen wij dat voor je klaar op de receptie. Wil je post versturen? Deponeer het in onze oranje brievenbus. Deze wordt dagelijks (muv maandag) geleegd.

Internet WIFI

Het is natuurlijk fijn om even helemaal weg van huis te zijn. Toch wil je op de hoogte blijven van het nieuws en mischien alvast wat vakantiefoto's delen via Instagram. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er tussen alle bomen WiFi op de camping is.

Om verbinding te maken, kunt u kiezen uit een van de volgende netwerken: Wildhoeve 1, 2 of 3, afhankelijk van uw locatie op de camping. Let wel op dat de WiFi op de camping bedoeld is voor algemeen gebruik en niet dezelfde prestaties heeft als thuis.

Verse broodjes bij het ontbijt? Vakantiewinkel biedt uitkomst!

Op de camping hebben we onze eigen Vakantiewinkel. Hier vind je de dagelijkse benodigdheden, maar ook kampeerartikelen (zoals gas). Iedere ochtend worden er verse broodjes gebakken.

Missen jullie iets in ons assortiment? Wij doen graag ons best om het de volgende dag in huis te hebben. Service noemen we dat.

Boek vandaag nog jullie vakantie op de Veluwe

Heb je al een plek uitgekozen op onze plattegrond? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw comfortabele kampeerplaats of accommodatie op de 5-sterren camping van de Veluwe, want voor je het weet is iemand anders je voor!

Zoek & Boek

Gevonden!

Het Hert