• DE
  • NL
  • EN

Zwembaden

Eindeloze waterpret

Binnenzwembad

Weer of geen weer. Het is altijd zomer in ons binnenzwembad!

Buitenzwembad

Glijden door de 40 meter lange buitenglijbaan, plonzen en spelen; je krijgt er in ieder geval geen genoeg van!

Waterspeeltuin

Beleef in onze waterspeeltuin de spannendste avonturen: klimmen, klauteren, plonzen en pontje varen!

Ontdek ons binnenzwembad

In ons binnenzwembad is het, met de thermostaat op standje tropisch, altijd zomer. Dat wordt lekker bubbelen op de 'borrelbank', of vanuit je luie stoel de kinderen in de gaten houden. Bovendien is er een supersnelle glijbaan die uitgeprobeerd móét worden!

Zet jij het dag-record neer?

In het binnenbad vind je de White Magic waterglijbaan. Kies uit 1 van de 6 kleurenprogramma's in welke sfeer je de glijbaan af wilt gaan, én zorg dat je de snelste bent! Met de Slide Champ snelheidsmeting houd je een race tegen de tijd. Wedden dat jij sneller bent dan de anderen?

Zwembad voor peuters en kleuters

Op onze camping met overdekt zwembad denken wij aan iedereen, ook aan de jongsten. Laat die kleintjes maar pret hebben in het water! In het binnenbad hebben de peuters en kleuters veel waterpret bij de reuze-octopus.

Buitenzwembad

Glijden door de 40 meter lange
buitenglijbaan, plonzen en spelen!

Toegankelijk en veilig

We vallen misschien een beetje in herhaling, maar we kunnen niet vaak genoeg zeggen dat we een plek voor iedereen zijn! Dat geldt ook voor mindervaliden. In overleg kunnen mindervalide campinggasten op gezette tijden samen met familie gebruikmaken van het binnenzwembad. Dit is tevens het moment waarop wij schoonmaken en het zwembad dus leeg is, waardoor jullie alle rust en ruimte hebben!

Bovendien controleren wij het water op zuiverheid. Dagelijks doen wij dit zelf en eens per maand schakelen wij een laboratorium in om maximale hygiëne te garanderen.

Voor de vroege vogels

Lekker rustig wakker worden tijdens het zwemmen van baantjes. Van 9.00 uur tot 9.30 uur in de ochtend is het voor volwassen mogelijk, omdat de borrelbank en de glijbaan dan uit staan. Ben je minderjarig, dan ben je om 9.30 uur welkom!

Waterspeeltuin

Beleef de spannendste avonturen

Kampeer naast een zwemparadijs

Reserveer vandaag nog je kampeerplaats, want de plekken naast het zwembad zijn het snelste weg!

Zoek & Boek

Gevonden!

Het Hert