• DE
  • NL
  • EN

Waterspeeltuin

Beleef wilde avonturen in de waterspeeltuin

In de waterspeeltuin van Camping de Wildhoeve kun je de spannendste avonturen beleven. Of je nu jong of wat ouder bent, iedereen zal zich er super vermaken! Beleef een dag vol spel, plezier, actie en natuurlijk één ding: water. De vele attracties zorgen voor interactie tussen de kinderen en het water en laten hen steeds weer een nieuwe speelplek ontdekken. Heerlijk op een zomerse dag!

Ontdek de waterspeeltuin

In onze waterspeeltuin kunnen de kinderen de hele dag naar hartenlust ravotten en hoeven ze zich geen moment te vervelen. Varen met het pontje, klimmen en klauteren; alles kan. Ben je in het klimtoestel naar boven geklommen en wil je naar beneden, dan ga je toch gewoon van de glijbaan? Je zult er geen genoeg van krijgen!

Speelplezier voor de kleinsten

Water omhoog halen met een echte pomp of toch liever dammen bouwen, het kan allemaal in onze waterspeeltuin. Dat wordt lekker spelen met zand en water! Vergeet niet om een emmer en schepnetje mee te nemen. Bouw jij het mooiste zandkasteel of ga je lekkere zandkoekjes bakken voor papa en mama?

Plonsen in het buitenbad

Naast de waterspeeltuin bevindt zich het buitenzwembad met ligweide. Neem een duik in het verfrissende water en zwem wat baantjes of leg je handdoek lekker in het gras en geniet van een goed boek. Ook nog een keertje van de waterglijbaan? Het kan allemaal!

Zwembaden

Waterpret binnen

Is het weer wat minder? Niet getreurd! Met de thermostaat op tropisch, is het in ons binnenzwembad altijd zomer. Ook hier kun je heel veel waterpret beleven! Kom lekker bubbelen op de 'borrelbank' of ga van de grote glijbaan. Zet jij de snelste tijd neer? De allerkleinsten kunnen lekker spelen met de reuze-octopus.

Neem een kijkje!

Ben je benieuwd hoe de waterspeeltuin en zwembaden eruit zien? Bekijk dan deze video maar even!

Zwem, spetter, duik, plons en speel

Je vakantie is niet compleet zonder waterpret. Reserveer vandaag nog een comfortabele kampeerplaats!

Zoek & Boek

Gevonden!

De Uil!