• DE
  • NL
  • EN

Dorpen & Steden

Vergeet de tijd in karakteristiek Elburg

Met de auto ben je vanaf Camping de Wildhoeve binnen een half uur in Elburg. Maak een stadswandeling o.l.v. een gids, bezoek Korenmolen De Tijd of huur voor een unieke zeildag een originele Elburger Botter. Op dinsdagochtend is er markt.

Gezellig winkelen in Epe

Vanaf Camping de Wildhoeve ben je met de fiets zo in Epe. Pak een terrasje of struin alle leuke winkeltjes in Epe af. In de zomer is er elke vrijdagavond braderie en op zaterdag vaak muziek in het dorp. Kom je met de auto? Parkeren is gratis. Op woensdagochtend en zaterdag de hele dag is er markt.

In Apeldoorn is altijd iets te doen

In de zomermaanden zijn er zomermarkten of braderieën. Daarnaast kun je er gezellig winkelen en zijn er goede uitgaansgelegenheden. Ook biedt Apeldoorn een ruim aanbod aan muziek-, film-, theaterfestivals. Op maandagochtend en zaterdag de hele dag is er markt.

Laat je inspireren door de Hanzesteden

Shoppen in oude straatjes van Deventer, cultuur snuiven tussen monumentale panden van Zwolle en een lekker hapje eten op een gezellig plein in Hattem. Liever actief? Pak de fiets en trek de Hanzevallei in of ontdek de binnenstad met de Hanzestadswandeling.

Proef de historische sfeer in Zwolle

Zwolle ademt één en al sfeer uit. Werkelijk overal zijn de sporen van het rijke verleden terug te vinden. De karakteristieke gevels, de verdedigingsmuur, de Sassenpoort, de Peperbus en de stervormige stadsgracht zijn de publiekstrekkers bij uitstek. Op vrijdagochtend is er markt.

Blijf lekker in de buurt, blijf in Emst

In Emst zelf is ook genoeg te doen! Laat je verwennen in Wellnessresort de Veluwse Bron, ga waterskiën op recreatiegebied Kievitsveld of koop verse honing bij Imkerij De Werkbij. Ook kun je de kinderen verrassen met een bezoekje aan Heggies Speelschuur.

Laat je verrassen in Vaassen

Drink een kopje koffie bij Kasteel Cannenburch, bewonder Daam's molen of breng een bezoek aan museum Vaassen Historie. Ook worden vanuit Vaassen ballonvaarten georganiseerd. Op zaterdag is er de hele dag markt.

Wij zitten overal dichtbij!

Camping de Wildhoeve heeft een eigen Google Maps pagina aangemaakt met de locaties van attractieparken, dorpen, steden en bezienswaardigheden. Genoeg te doen en lekker in de buurt!

Google Maps pagina