• DE
  • NL
  • EN

Toegankelijkheid

De ideale camping op de Veluwe voor mindervaliden

Voor volwassenen

Mocht een van jullie gezinsleden mindervalide zijn, ook dan kunnen jullie bij ons kamperen. In de sanitairgebouwen bij het Spechtennest & op de Reeënweide is een ruimte voor minder­valide gasten aanwezig.

Aan de kinderen is ook gedacht

Camping de Wildhoeve heeft voor mindervalide kinderen in het sanitairgebouw bij de Reeënweide speciaal sanitair. En op het veld de Reeënweide, staat een speeltoestel waar je met de rolstoel op kunt. 

Lekker in het water!

Mindervalide campinggasten kunnen in overleg tussen 12.30 uur en 14.00 uur met hun familie gebruik maken van het binnen zwembad. Dit zijn ook de tijden dat er schoongemaakt wordt en dan is het rustig in het zwembad. Er is geen tillift aanwezig.

De paden op Camping de Wildhoeve

zijn niet bestraat, maar verharde zandpaden met kleine steentjes (grit). Neem even contact op met ons, wij reserveren een mooie kampeerplaats in de buurt van een van de parkeerplaatsen. De auto moet namelijk wel op de parkeerplaats staan.

Contact

Boek vandaag nog jullie vakantie op de Veluwe

Heb je al een plek uitgekozen op onze plattegrond? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw comfortabele kampeerplaats of accommodatie op de 5-sterren camping van de Veluwe, want voor je het weet is iemand anders je voor!

Zoek & Boek

Gevonden!

Het Hert