• DE
  • NL

Gemeente Epe

100% Wild

100% Wild

Zoek & Boek

Epe 100% Wild

Gemeente Epe is prachtig gelegen op de Veluwe! Epe vormt de ideale bestemming voor een vakantie of dagje uit met 100% wildgarantie. Zwijnen, herten, ijsvogels en dassen behoren tot de vaste bewoners van de directe omgeving van Epe. Ontdek het zelf tijdens een mooie wandel- of fietstocht. Op een andere manier van Veluws wild genieten in Epe kan natuurlijk ook. Epe barst van de culinaire trekpleisters die tijdens het seizoen wild op een bijzondere manier op je bord presenteren.

Kamperen in Epe

De prachtige natuur van de Veluwe leent zich natuurlijk perfect voor de mooiste en leukste campings in omgeving Epe, Ernst en Gortel. Onder de campings bij Epe valt de Wildhoeve. Wij omarmen de schoonheid van de natuur die campings in omgeving Epe verbindt en bieden allerlei activiteiten en faciliteiten om hier optimaal gebruik van te maken gedurende je verblijf. Bij ons kun je genieten van de natuurrijke omgeving, volledig tot rust komen en tegelijkertijd je kinderen de tijd van hun leven geven.

Activiteiten in de buurt

In de omgeving van de Wildhoeve en campings bij Ernst, Gortel en Epe liggen onder andere karakteristieke plaatsjes als Elburg, Apeldoorn en de inspirerende Hanzesteden, waar genoeg te bekijken valt op je vrije dag. In Ernst zelf is veel te doen op het gebied van watersport en recreatie. Liever bij de camping blijven? Ook dan is er genoeg te ondernemen! Probeer één van onze wandel- of fietstochten uit of ontdek de kleine wonderen van de Veluwe samen met je kinderen.

In de buurt

Wild eten

Op een andere manier van Veluws wild genieten kan natuurlijk ook. Epe barst van de culinaire trekpleisters, waar je tijdens het wildseizoen van een heerlijk stukje vlees kunt genieten. Van gezellige bistro’s tot sfeervolle restaurants en leuke cafés waar het uitstekend vertoeven is. Culinaire hoogstandjes zijn ook te vinden in Vaassen. Veel van het culinair genot komt uit de regio. Van restaurant tot eetcafés: het wild hoeft niet van ver te komen. En dat proef je! Wist je dat de beste wildslager gevestigd is in de gemeente Epe?

De Wildwijzer

is een leuk boekje met tips en tricks, do’s en don’ts, dierenpaspoort en nog veel meer.

Download hier de Wildwijzer

Gevonden!

De Uil!