• NL

Wildhoeve Woudlopers

Ontdek de kleine wonderen

Wat valt er allemaal te ontdekken?

‘Ontdek de kleine wonderen’ is een zeer divers speurprogramma in het bos rondom Camping de Wildhoeve dat kinderen het hele jaar kunnen doen. Bij aankomst op de camping ontvangen kinderen een opdrachtboekje waarmee ze op avontuur gaan. Alle gasten van de camping ontvangen overigens tevens een uitvouwbaar wandelkaartje met op de achterkant allerlei noemenswaardige extra informatie.

Woudlopers App

Verder kan er (door ouders) een Wildhoeve SpeurApp gedownload worden. De App heeft meerdere tochten. Onder andere een dierenspeurtocht over de camping, met vragen over dieren. Daardoor kom je veel te weten over de dieren die in het bos leven. Een ander voorbeeld is een tocht van 2 uur met onderweg vragen en natuurweetjes over het bos.

Ook zijn er meerdere fietstochten voor u uitgestippeld in de Woudlopers app.

Download de app

Word Woudloper van het Loo!

In het opdrachtenboekje staan verschillende opdrachten. Soms zijn het vragen, soms een activiteit waaraan je kan meedoen met je familie. Veel kinderen zijn er de hele vakantie mee bezig en komen iedere dag nieuwe een stempel halen. Als er een plaatje van een pootafdruk bij de vraag of activiteit staat, kun je daarmee een stempel verdienen. Wanneer je tien stempels hebt verzameld, dan ontvang je een heus certificaat en een kompas. Op dat moment ben je een echte Woudloper van het Loo geworden.

Wild op de Wildhoeve

In het weekend van 11 novermber hebben we bezoek gehad en dat hebben we gemerkt ook. Wie zou dit hebben gedaan? De 3 reetjes, de 5 zwijntjes of die ene das?

Edelhert op de Wildhoeve

Na het bezoek van de wilde zwijntjes hebben we een wild camera opgehangen. En voor die camera verscheen dit weekend wel heel bijzonder bezoek.

The Big Five van de Veluwe

Net als Afrika kent de Veluwe ook een 'Big Five'. Als je bij ons op vakantie bent, ga jij dan ook op zoek en lukt het jou om de voetsporen van de Big Five op te sporen? Of misschien zie je de dieren wel in het echt?

Zoek & Boek

Gevonden in het bos!

Er valt van alles te ontdekken en te vinden in de buurt van camping de Wildhoeve. Moet je eens kijken wat deze echte Wildhoeve Woudlopers Thomas en Amber hebben gevonden! In het bos hebben zij het harnas van een Vliegend Hert gevonden, erg bijzonder!

Wildhoeve Woudlopers

Afgelopen seizoen heeft Ontdek de kleine Wonderen zijn opmars gemaakt op camping de Wildhoeve. Vele kinderen hebben het eerste boekje “ Word Wildhoeve Woudloper” met succes afgerond. Zij hebben allemaal een oorkonde gekregen met een leuk aandenken. Zo hebben Nini (7 jaar) en Evi (9 jaar) in de zomer van 2016 iets bijzonders gemaakt, een variant op de Veluwse schatkist uit het Wildhoeve Woudlopers boekje. Zij zijn echte Wildhoeve Woudlopers geworden door alle opdrachten te doen en alle stempels te verzamelen.

IVN Scharrelkids ontdek box

Waterbox

In de Scharrelkids ontdek water box zitten allerlei attributen en opdrachten die te maken hebben met water. Maak je eigen onder waterkijker! Of wil jij weten hoe je de PH waarde van het water kunt meten? In de box zitten meerdere leerzame en actieve opdrachten om dit te ontdekken.

Bosbox

Een mierenparcours uitzetten? Boomschors tekenen? Het kan allemaal met de Scharrelkids ontdek box voor in het bos. Deze box bied jou de kans om actief bezig te zijn in het bos. Kom op een leuke, leerzame en actieve manier veel te weten over de natuur.

Kom snel naar de receptie

Wil jij deze opdrachten zelf uitvoeren, kom dan snel naar de receptie om de een van deze twee boxen te reserveren. Deze box kun je dan lenen! Ga met je gezin op pad en beleef samen de leukste avonturen!