• DE
  • NL
  • EN

Comfortplaatsen

Iedereen een kampeerplaats met alles erop en eraan

5-sterren camping

Camping de Wildhoeve is een 5 sterren camping. Alle kampeerplaatsen op Camping de Wildhoeve hebben een watertappunt, afvoer, elektriciteit (8A) en CAI voor o.a. kabeltelevisie. Daarom noemen we deze kampeerplaatsen: comfortplaatsen. Het is overigens ook mogelijk om 10A stroom af te nemen (€2,50 per overnachting). Mocht er iets zijn Stephan helpt je graag.

  • Watertappunt
  • Afvoer
  • Electriciteit
  • TV-aansluiting
  • WiFi

Ook op vakantie wil je op de hoogte blijven

Lekker in de caravan DWDD kijken of het Achtuurjournaal. Op elke kampeerplek kun je gebruik maken van de aansluiting op kabeltelevisie (CAI).

 

Internet WIFI

Het is natuurlijk fijn om even helemaal weg van huis te zijn. Toch wil je op de hoogte blijven van het nieuws en mischien alvast wat vakantiefoto's delen via Instagram. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er tussen alle bomen WiFi op de camping is.

Om verbinding te maken, kunt u kiezen uit een van de volgende netwerken: Wildhoeve 1, 2 of 3, afhankelijk van uw locatie op de camping. Let wel op dat de WiFi op de camping bedoeld is voor algemeen gebruik en niet dezelfde prestaties heeft als thuis.

Wij hebben aan alles gedacht, zodat jullie kunnen genieten

Auto of motor bij de tent?

We hebben mooie ruime parkeerplaatsen voor de auto's en andere motorvoertuigen, zodat ze niet op de camping hoeven te staan. Alleen bij aankomst en vertrek zijn auto's op het terrein toegestaan (tussen 9.00 uur en 21.00 uur).

Parkeerplaatsen

De parkeerplaats vind je bij de ingang van Camping De Wildhoeve. Een slagboom zorgt voor de toegang naar de parkeerplaats en is van 8.30 uur tot 23.00 uur geopend.

Hulp nodig met het sjouwen van boodschappen?

Voor het vervoer van boodschappen en bagage naar je kampeerplek zijn er bagagewagentjes beschikbaar. Je begrijpt, als je klaar bent met het gebruik, graag terugbrengen. Dan kan een ander ook hulp krijgen bij het sjouwen.

Boek vandaag nog jullie vakantie op de Veluwe

Heb je al een plek uitgekozen op onze plattegrond? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw comfortabele kampeerplaats of accommodatie op de 5-sterren camping van de Veluwe, want voor je het weet is iemand anders je voor!

Zoek & Boek