• DE
  • NL
  • EN

BMX baan

Op zoek naar een camping met fietscrossbaan?

Zin om even lekker te crossen met je fiets? De fietscrossbaan op onze camping bevindt zich naast het grote speelveld. Fiets mee, helm op en gaan met die banaan!

Lekker crossen op de BMX baan

De fietscrossbaan is voor de kinderen een geliefd middelpunt op onze camping. De baan bevindt zich vlak naast het speelveld met voetbalgoals en een volleybalnet. De crossbaan nodigt dappere fietscrossers uit om hier hun vaardigheden op de proef te stellen en zich heerlijk uit te leven op de fiets. Of je nu in je eentje of met je vrienden gaat crossen, plezier en actie zijn gegarandeerd op de fietscrossbaan! De vele hindernissen en heuvels beloven een spannende fietscross belevenis.

Klaar? Af!

Wie wordt er dit jaar kampioen op de crossbaan? Race tegen je campingvriendjes op onze bmx baan. Test samen jullie vaardigheden op de fiets en ontdek of jullie de bochten vakkundig beheersen. Vergeet niet om vooraf je helm op te zetten!

Fietscrossen op de Veluwe?

Het gebied rondom onze Camping leent zich perfect voor een spannende of ontspannende fietsvakantie. Neem je eigen fiets mee of huur een fiets bij onze receptie.

Wij zitten overal dichtbij!

Camping de Wildhoeve heeft een eigen Google Maps pagina aangemaakt met de locaties van attractieparken, dorpen, steden en bezienswaardigheden. Genoeg te doen en lekker in de buurt!

Google Maps pagina

Gevonden!

De Uil!