• NL

Sport & Spel

Spelen, zwemmen, tennissen en nog veel meer

Spelen en sporten in de natuur

Speeltuinen

Op bijna ieder kampeerveld zijn verleidelijke speelplaatsen voor de jongste kinderen, zodat je je kleintjes goed in de gaten kunt houden en ze niet uit het oog verliest.

Fietscrossen

Naast het speelveld ligt een heuse fietscrossbaan, waar je lekker kunt crossen. Niet vergeten je helm op te doen!

Tennissen

Naast het buiten zwembad ligt de tennisbaan, waar je met z'n tweeën of met z'n vieren een balletje kunt slaan. Wel zelf je tennisracket meenemen.

q4qCpYuKd5SmePze7huv9kvslD0u38Ux0kDB8EQz

Huur een fiets

Via de receptie op Camping De Wildhoeve kun je verschillende fietsen huren:

  • Normale fiets (dames- of herenmodel)
  • Kinderfiets
  • Mountainbike of een 'bike to go' 

En natuurlijk hebben we ook kinderzitjes bij onze fietsverhuur. We helpen je graag op weg.

q4qCpYuKd5SmePze7huv9kvslD0u38Ux0kDB8EQz

Skelterverhuur

Wist je dat Camping De Wildhoeve een autovrije camping is? Dit betekent dat je onbezorgd kunt skelteren op onze camping! We hebben namelijk ruime parkeerplaatsen voor de auto's, zodat deze niet op de camping hoeven te staan. Alleen bij daadwerkelijk aankomst en vertrek zijn auto's op het terrein toegestaan. Alleen nog een skelter huren en je bent dus klaar om erop uit te gaan en onze camping te ontdekken!

Eenpersoons skelter: € 8,-
Tweepersoons skelter: €9,-
Aanhangwagen: € 1,-

Zwemmen!

Ga op avontuur in de waterspeeltuin
of neem een duik in het buitenzwembad

Zwembaden

Jeu de Boules

Je boek is uit, tijd voor een potje Jeu de Boules! Gooi die armen even lekker los en strik de buurman voor een wedstrijdje. Er ligt een baan  voor het sanitairgebouw bij de Hertenweide. Breng wel je eigen Jeu de Boules-ballen mee.

Lekker tennissen op Camping De Wildhoeve

Jouw vakantie op Camping De Wildhoeve kan een echte sportvakantie worden. Bij De Wildhoeve komen sportievelingen namelijk gegarandeerd aan hun trekken. Wat dacht je van een potje tennis in de ochtend om de dag sportief te beginnen? Vooral op zonnige dagen is een bezoek aan onze tennisbaan een echte voltreffer. Wat is er nu beter dan tijdens het kamperen een balletje te slaan en je tijdens de vakantie uit te leven met spel en plezier? Niets! (Afgezien van het welverdiende koude drankje achteraf, natuurlijk.)

Tennisbaan reserveren

Je kunt de tennisbaan op onze camping reserveren bij de receptie. Dit is kosteloos. Mocht je je eigen tennisracket vergeten zijn mee te nemen, dan kun je ook rackets en ballen bij de receptie lenen.

0BGOnBcAhI0J3Dfw32fniajZS0VmuyO4anjlS0oy

Nog meer sportieve ontspanning!

Krijg je geen genoeg van beweging en activiteit tijdens jouw vakantie? Op onze camping vind je volop mogelijkheden om je tijdens je kampeervakantie sportief uit te leven. Zo is er op onze camping, naast de tennisbaan, nog veel meer te doen en te beleven. Natuurlijk kun je heerlijk baantjes trekken in een van onze zwembaden. Daarnaast hebben we een fietscrossbaan voor de kinderen, waar ze lekker kunnen crossen. Ook papa en mama komen op onze camping aan hun trekken: met onze fietsen en mountainbikes kun je de prachtige streek verkennen. Wij hebben verschillende routes voor jullie klaarliggen Geen fiets bij je? Geen probleem! Bij onze receptie kun je diverse fietsen huren. Of ga voor een heerlijke wandeltocht door de prachtige natuur rondom onze camping.

0BGOnBcAhI0J3Dfw32fniajZS0VmuyO4anjlS0oy

Boek vandaag nog jullie vakantie op de Veluwe

Heb je al een plek uitgekozen op onze plattegrond? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw comfortabele kampeerplaats of accommodatie op de 5-sterren camping van de Veluwe, want voor je het weet is iemand anders je voor!

Zoek & Boek