• DE
  • NL
  • EN

Fietsverhuur

Camping met fietsverhuur Veluwe

Wat is er nu fijner dan de mooie omgeving rondom onze camping te verkennen op de fiets? Dat is dat je geen fietsen hoeft mee te nemen op vakantie! Op onze camping is namelijk een fietsverhuur aanwezig.

Met welke fiets ga jij op weg?

Via de receptie op Camping De Wildhoeve kun je verschillende soorten fietsen huren. En natuurlijk hebben we ook kinderzitjes bij onze fietsverhuur. We helpen je graag op weg.

  • Normale fiets (dames- of herenmodel)
  • Kinderfiets 
  • Mountainbike of een 'bike to go' 
  • Elektrische fiets
  • Skelters

 

Veelgestelde vragen

Wij verhuren skelters per dag (09.00-17.00 uur). In de avonduren worden de skelters niet verhuurd.

Tarievenper dag
Enkele skelter€ 10,-
Dubbele skelter€ 11,-
Aanhanger€ 1,50

Wij beschikken over normale fietsen, mountainbikes, kinderfietsen, kindermountainbikes, Bike to go en elektrische fietsen. Prijzen zijn per dag. Meerdaagse verhuur is ook mogelijk


Tarieven fietsverhuur 2023:
per dag  
Normale fiets € 11,-
Mountainbike€ 11,-
Kinderfiets€ 7,-
Bike-to-go€ 13,50
Elektrisch ondersteunende fiets € 25,-
Kinderzitje€ 2,50 

Er zijn verschillende GPS mountainbikeroutes vanaf de Wildhoeve uitgezet.

Download hier de GPS mountainbike routes (zip)

Met de struinkaart kun je “ Het kroondomein het Loo” te voet verkennen, deze kaart is voor € 4,75 verkrijgbaar op de receptie. Op de receptie zijn er nog meer wandelroutes verkrijgbaar. Bij aankomst krijg je een wandelkaartje met 2 routes die vanaf de camping beginnen.

In de welkomstmap vind je de brochure ‘in de buurt’. Achter op de brochure staat een fietsroute ‘de onderduikerhut’ van +/- 15 min.

Op de receptie en in onze Wildhoeve Woudloper App zijn meerde fietsroutes te verkrijgen tussen de 10 – 30 km. Ook de knooppunten kaart van de omgeving is op de receptie te verkrijgen.

gb41rUed2n7rcDjpKYYdU4ruG2uxcI9bmHDwRKEC

Fiets huren en de Veluwe ontdekken!

Voor zowel fietsers als wandelaars is de Veluwe een prachtige omgeving om te bezoeken. Stap op je eigen fiets of huur een fiets bij onze fietsverhuur en de fietstocht kan beginnen. Ook te voet kun je vanaf Camping De Wildhoeve de vele mooie plekken op de Veluwe ontdekken. De afwisselende omgeving rondom onze camping maakt dat er voor iedere natuurliefhebber wat te ontdekken valt, van uitgestrekte bossen tot heidegebieden. Breng tijdens je fietstocht ook een bezoekje aan een van de vele dorpen en steden in de buurt van onze camping op de Veluwe.

gb41rUed2n7rcDjpKYYdU4ruG2uxcI9bmHDwRKEC

Klaar? Fietscrossen maar!

Aangezien onze camping autovrij is, is het ideaal om het park per fiets te verkennen. Wist je trouwens dat wij een fietscrossbaan op onze camping hebben? Deze is zeer geliefd bij de kinderen. De baan bevindt zich vlak naast het speelveldje.

E-bike huren

Wil je liever een elektrische fiets of een tandem huren? Geen probleem, wij regelen het graag voor je. We raden je aan om de e-bikes of tandems even van te voren te reserveren. Bel hiervoor naar onze receptie.

0578 - 66 13 24
3pKftnPqubtkDoqcN7GPLZDTmwKebDX6vA7TGi23

Wild(e) fietstocht met Gerrit

Naast de prachtige fietstochten die je zelf rondom onze camping kunt maken, willen wij graag een mooie tocht even uitlichten: de wild(e) fietstocht met Gerrit. Deze bijzondere fietstocht moet je meegemaakt hebben. Samen met onze natuurgids Gerrit maak je een stevige fietstocht van 25 km op zoek naar wild 'in de achtertuin' van Camping de Wildhoeve. Gerrit vertelt de prachtigste verhalen en de kans is zeer groot dat je allerlei wild zoals reeën, herten en zelfs een zwijn zult zien.

Vraag bij onze receptie naar meer informatie over alle actuele fietstochten en wandelroutes.

3pKftnPqubtkDoqcN7GPLZDTmwKebDX6vA7TGi23

Een overgetelijke fietsvakantie

De veluwe is de perfecte locatie voor een fietsvakantie. Huur een accomodatie met alles erop en eraan of reserveer een comfortabele parkeerplek en ga op ontdekking.

Zoek & Boek

Gevonden!

Het Hert