• DE
  • NL
  • EN

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Camping

Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping. 

Barbecueën op kolen is toegestaan indien code groen van toepassing is. Wanneer de code oranje of rood van kracht is, is het niet toegestaan om te barbecueën. Wij melden dit met aanplak biljetten op onze toiletgebouwen en openbare ruimtes

Download de PDF 'Handig om te weten' met alle kleine maar belangrijke weetjes. Zoals bijvoorbeeld over bezoek ontvangen of parkeren van de auto. Partytenten zijn niet toegestaan.

Het kampeertarief is exclusief het elektraverbruik.

Kosten zijn € 0,50 per kWh.

Wij accepteren de ACSI, de ADAC en de Camping-Key kaart. Wilt u gebruik maken van één van deze kaarten, neem dan contact met ons op.

Tarief 2024:

€ 27,00 per nacht

Geldig:

2 april 2024 – 25 april 2024

21 mei 2024 – 7 juli 2024

1 september 2024 – 30 september 2024

Inclusief:

- 2 personen

- Wi-Fi

- Gebruik van het zwembad

Exclusief:

- toeristenbelasting à € 1,00 p.p.p.n.

- Elektra, verrekening naar verbruik (€ 0,55 kWh)

Voorwaarden:

Aan het gebruik van de kortingskaart zijn een aantal voorwaarden gebonden:

- De kaart is gezinsgebonden. Met twee gezinnen op één actiekaart is niet toegestaan.

- Kom je met meer dan 2 personen dan wordt het tarief voor extra persoon in rekening gebracht. Dit tarief is € 8,50 p.p.p.n. exclusief toeristenbelasting.

- Het actietarief is alleen geldig op comfortplaatsen

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de Hoofdweg in Emst, ter hoogte van de Honda garage op 3,5 km van de camping.

De dichtstbijzijnde pinautomaat bevind zich aan de hoofdweg in Emst. Op de receptie is het niet mogelijk om geld bij te pinnen of te wisselen.

Indien je de tickets naar ons toe mailt, kunnen wij deze voor je uitprinten.

Voor diner graag vooraf reserveren bij de Brasserie.

Bij de wasserette kan je jouw kleding wassen, drogen en strijken. Het systeem werkt met contactloos pin betalen. De wasserette bevindt zich naast de vakantiewinkel en in het sanitairgebouw bij de Hertenweide. Het wasmiddel wordt automatisch gedoseerd. Duur van de programma’s wasmachine: 45 min droger: 30 min

Wij verhuren geen koelkasten. Het is wel mogelijk om bij de wasserette en een aantal sanitaire gebouwen ( bij Hazenleger en Reeënweide) koelelementen in te vriezen. Hier staat een vriezer voor algemeen gebruik.

De tennisbaan kan per uur kosteloos op de receptie gereserveerd worden. Eventuele rackets en ballen zijn ook op de receptie te verkrijgen.

Plastic, glas, papier en restafval worden op de camping gescheiden. De containers bevinden zich tegen over de receptie op de parkeerplaats.

Op onze camping is wifi beschikbaar. Om verbinding te maken, kun je kiezen uit een van de volgende netwerken: Wildhoeve 1, 2 of 3, afhankelijk van je locatie op de camping. Let wel op dat de wifi op de camping bedoeld is voor algemeen gebruik en niet dezelfde prestaties heeft als thuis.

Helaas is er op de camping slecht ontvangst van telefoon providers. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. De beste plaatsen met ontvangst zijn bij de receptie, parkeerplaats of speelveld achter bij de crossbaan. Indien je toestel daar geschikt voor is kan je natuurlijk wel via wifi bellen.

Logees dienen vooraf aangemeld te worden bij de receptie. Logees kunnen gebruikmaken van het zwembad en de faciliteiten.

Het is mogelijk om bezoek te ontvangen op de camping. Op de dag van aankomst graag even aanmelden bij de receptie. Aan het ontvangen van bezoek zijn geen kosten verbonden. Het bezoek kan gebruik maken van ons zwembad tegen een betaling van € 7,50 p.p. per dag.

Het is helaas niet toegestaan om je bezoek met de auto naar je kampeermiddel te brengen. Op de camping is een rolstoel aanwezig. Deze is in overleg te gebruiken door gasten.

In het voorjaar controleren wij alle eikenbomen en worden de eventueel aangetroffen nesten door een specialistisch bedrijf verwijderd. Bij melding van mogelijk eikenprocessie rupsen nemen wij direct actie en onderzoeken de plek en waar nodig bestrijden wij deze.

Waslijnen zijn niet toegestaan op de camping. Een droogrek mag wel. Deze kan je eventueel op de receptie huren.

Party tenten zijn niet toegestaan op de camping. Indien je schaduw, een luifel of afdak wilt creëren kun je het beste van ons een Tarp lenen. Deze zijn beperkt op de receptie te verkrijgen.

Op plaatsen waar weinig bomen staan en met de opening gericht naar het zuiden heb je met de schotel het meeste ontvangst. Dit is maar op een enkele plaats mogelijk.

Nee, open vuren zijn niet toegestaan op de camping.

Barbecueën op kolen is toegestaan indien code groen van toepassing is. Wanneer de code oranje of rood van kracht is, is het niet toegestaan om te barbecueën. Wij melden dit met aanplak biljetten op onze toiletgebouwen en openbare ruimtes. 

Momenteel is het fase 2, wat betekent dat alleen barbecues op gas of elektriciteit zijn toegestaan.

Elke kampeerplek heeft een cai aansluiting. Hiervoor heb je een CAI kabel nodig (coax kabel). Het is mogelijk om digitaal tv te kijken. Je ontvangt het standaard zender pakket onder andere NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, SBS 6, 9, NET 5.

Instellingen digitale TV (DVB-C)

  • Frequentie: 456.000 Mhz
  • Symboolsnelheid: 6900 KS/s
  • Netwerk ID: 3355
  • Modulatie: 64QAM

Er is een watertap punt op elke plek. Voor dit kraantje heb je een watersleutel nodig. Bij de receptie is deze sleutel tegen een borg van € 5,- te verkrijgen. Indien de sleutel kwijt of verloren is kan er opnieuw tegen een borg van € 5,- een sleutel worden opgehaald bij de receptie.

Per plaats is in principe één bijzettentje (max 5m²) toegestaan.

Op onze camping heb je een CEE stekker nodig. Op de kampeerplek heb je  standaard 8 ampère stroom. Tegen een meerprijs van € 2,00 per nacht kan de stroom verhoogd worden naar 10 ampère. De kosten voor het elektra verbruik zijn € 0,50 per kWh.

Ja, bij de pagina “zoek en boek” is dit mogelijk. Bij het zien van de vrije plaatsen (blauwe pins) klik je op de gewenste kampeerplek. De afmeting van de aangegeven plek komt dan tevoorschijn. De gemiddelde afmeting van de kampeerplaatsen is 90-120 m2.

Wij zijn een auto vrije camping. De auto dient na het installeren op de parkeerplaats gezet te worden. Voor de boodschappen en extra bagage hebben wij naast de slagboom karretjes staan die je hiervoor kan gebruiken.

Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen en zijn voorzien van een eigen watertappunt met afvoer, CAI aansluiting, 8 ampère stroom.

Honden kunnen helaas niet mee kamperen. Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping. 

Veelgestelde vragen over fietsen en wandelen

Wij verhuren skelters per dag (09.00-17.00 uur). In de avonduren worden de skelters niet verhuurd.

Tarievenper dag
Enkele skelter€ 10,-
Dubbele skelter€ 11,-
Aanhanger€ 1,50

Wij beschikken over normale fietsen, mountainbikes, kinderfietsen, kindermountainbikes, Bike to go en elektrische fietsen. Prijzen zijn per dag. Meerdaagse verhuur is ook mogelijk


Tarieven fietsverhuur 2023:
per dag  
Normale fiets € 11,-
Mountainbike€ 11,-
Kinderfiets€ 7,-
Bike-to-go€ 13,50
Elektrisch ondersteunende fiets € 25,-
Kinderzitje€ 2,50 

Er zijn verschillende GPS mountainbikeroutes vanaf de Wildhoeve uitgezet.

Download hier de GPS mountainbike routes (zip)

Met de struinkaart kun je “ Het kroondomein het Loo” te voet verkennen, deze kaart is voor € 4,75 verkrijgbaar op de receptie. Op de receptie zijn er nog meer wandelroutes verkrijgbaar. Bij aankomst krijg je een wandelkaartje met 2 routes die vanaf de camping beginnen.

In de welkomstmap vind je de brochure ‘in de buurt’. Achter op de brochure staat een fietsroute ‘de onderduikerhut’ van +/- 15 min.

Op de receptie en in onze Wildhoeve Woudloper App zijn meerde fietsroutes te verkrijgen tussen de 10 – 30 km. Ook de knooppunten kaart van de omgeving is op de receptie te verkrijgen.

Veelgestelde vragen over reserveringen

Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping. 

Onze locatie biedt de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden. We hebben 4 laadpalen (Shell Recharge) beschikbaar voor onze gasten die een elektrische auto rijden. Deze laadpalen zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een snelle en efficiënte manier om uw elektrische auto op te laden. Onze receptie is ook beschikbaar om je te helpen bij het gebruik ervan of om vragen te beantwoorden over de laadpalen. Graag de auto verplaatsen als deze opgeladen is.

Recron voorwaarden kamperen: Recron Voorwaarden (PDF).

Record voorwaarden verhuur: Recron Voorwaarden verhuur (PDF)

Tijdens elke officiële schoolvakantie (zoals aangegeven door het NBT) is er een recreatieprogramma voor de kinderen aanwezig.

Er wordt onder anderen knutselen, bosspelen, speurtochten en spannende spelactiviteiten georganiseerd.

Bij aankomst ontvangt u van ons een opdrachten boekje voor de kinderen. Dit project heet “Ontdek de kleine wonderen” waarmee ze op ontdekkingsreis gaan door het bos en op de camping.

Tijdens de schoolvakanties worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan onze gasten kunnen deelnemen. Onder andere Burltochten, Aardspoor, wilde fietstochten, boswandelingen en ATB natuurtochten.

Het kampeertarief is exclusief het elektraverbruik.

Kosten zijn € 0,50 per kWh.

Alle arrangementen zijn persoonsgebonden. Exclusief elektra verbruik wordt € 0,55 per kWh berekend. Tussentijdse meting is verkrijgbaar op de receptie.

De volgende arrangementen zijn volgeboekt voor 2024:

  • Seizoenplaats
  • Voorseizoen
  • Voorseizoen Kort
  • Voorseizoen Plus

Wij accepteren de ACSI, de ADAC en de Camping-Key kaart. Wilt u gebruik maken van één van deze kaarten, neem dan contact met ons op.

Tarief 2024:

€ 27,00 per nacht

Geldig:

2 april 2024 – 25 april 2024

21 mei 2024 – 7 juli 2024

1 september 2024 – 30 september 2024

Inclusief:

- 2 personen

- Wi-Fi

- Gebruik van het zwembad

Exclusief:

- toeristenbelasting à € 1,00 p.p.p.n.

- Elektra, verrekening naar verbruik (€ 0,55 kWh)

Voorwaarden:

Aan het gebruik van de kortingskaart zijn een aantal voorwaarden gebonden:

- De kaart is gezinsgebonden. Met twee gezinnen op één actiekaart is niet toegestaan.

- Kom je met meer dan 2 personen dan wordt het tarief voor extra persoon in rekening gebracht. Dit tarief is € 8,50 p.p.p.n. exclusief toeristenbelasting.

- Het actietarief is alleen geldig op comfortplaatsen

Als je reserveert ontvang je een reserveringsbevestiging waarop de betalingstermijnen vermeld staan. De betaling gaat in 2 termijnen: Eerste termijn (50%) 2 weken na reserveren tweede termijn (50%) 6 weken voor aankomst.

Het is mogelijk om de camping te bezoeken. Op de receptie kunnen wij je informeren over de camping en eventuele beschikbaarheid. Buiten het seizoen is de receptie in het weekend gesloten, maar bent wel van harte welkom, in de hal van de receptie ligt dan informatiemateriaal voor je klaar.

U bent welkom vanaf 14.00 uur. Vertrek tijd is voor 12.00 uur. Indien plek vrij is, is late check out mogelijk.

Check eerst je spambox, het kan zijn dat de bevestiging hier terecht is gekomen. Mocht dit niet zo zijn kunnen wij je ter alle tijden een nieuwe bevestiging versturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Honden kunnen helaas niet mee kamperen. Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping. 

Veelgestelde vragen over eerste hulp

In de Welkomstmap vind je de informatie folder belangrijke adressen en telefoon nummers hier vind je de informatie over artsen, spoedartsen en apotheken. De dichtstbijzijnde huisarts zit in Emst op 4 km van de camping.

Veelgestelde vragen over de zwembaden

Het buitenbad is dagelijks geopend van 1 mei tot 1 september.

Het zwembad circa 28 graden. Het kinderbad is iets warmer.

Opblaasbare voorwerpen en ballen zijn niet toegestaan in het binnenzwembad. Kleine kinderen met bandjes of zwembanden is wel toegestaan.

Schoenen en slippers zijn niet toegestaan. Deze dienen bij de ingang op het rek geplaatst te worden.

Indien kinderen ( v.a. 7 jaar) zwemdiploma A en B hebben mogen ze zwemmen zonder begeleiding. Kinderen t/m 6 jaar en personen zonder zwemdiploma moeten begeleid worden door een volwassene.

Ja, tussen 12:30 – 14:00 uur is het mogelijk om samen met familie gebruik te maken van het zwembad.

In de ochtend van 9:00 – 9:30 uur is er de mogelijkheid voor volwassenen banen te zwemmen.

Onze primaire gasten hebben voorrang ten opzichte van het secundaire bezoek. Bezoekers kunnen een zwemkaartje kopen. De kosten hiervoor zijn € 7.50,- per persoon.

Zowel het binnen als het buiten zwembad is alleen toegankelijk voor onze camping gasten. Het betreden van het zwembad is op eigen risico’s.

Veelgestelde vragen over verhuur

Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping. 

Onze locatie biedt de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden. We hebben 4 laadpalen (Shell Recharge) beschikbaar voor onze gasten die een elektrische auto rijden. Deze laadpalen zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een snelle en efficiënte manier om uw elektrische auto op te laden. Onze receptie is ook beschikbaar om je te helpen bij het gebruik ervan of om vragen te beantwoorden over de laadpalen. Graag de auto verplaatsen als deze opgeladen is.

Recron voorwaarden kamperen: Recron Voorwaarden (PDF).

Record voorwaarden verhuur: Recron Voorwaarden verhuur (PDF)

We hebben ruime parkeerplaatsen voor de auto's, zodat ze niet op de camping hoeven te staan. Alleen bij aankomst en vertrek zijn auto's op het terrein toegestaan. Voor het vervoer van boodschappen en bagage naar je tent zijn er bagagewagentjes beschikbaar.

De Boshutten zijn standaard voor 4 personen. Voor een gezin met 5 personen 2 volwassenen, 3 kinderen kunt u er ook verblijven. In de slaapkamer met enkele bedden is er 1 uitschuif bed waardoor er de mogelijkheid is om 1 extra bed te creëren.

In het laagseizoen is het mogelijk om een midweek of weekend te boeken. Aankomst/vertrek dagen zijn dan maandag en vrijdag. In het hoogseizoen is het alleen mogelijk om hele weken te reserveren en is de aankomst op vrijdag. Aankomst is na 15.00 uur. Vertrek is voor 10.30 uur.

In onze accommodatie zijn éénpersoonsmatrassen, éénpersoonsdekbedden en één kussen per bed aanwezig. Lakenpakketten kunnen tegen betaling van €20,- per set worden bijbesteld. Als u ervoor kiest om vooraf een lakenpakket inclusief opmaak bij te bestellen, worden de bedden bij aankomst voor u opgemaakt. Indien u de bedden liever zelf opmaakt, zijn de kosten voor een lakenpakket €15,- per set.

Honden kunnen helaas niet mee kamperen. Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping. 

Veelgestelde vragen over activiteiten

Tijdens elke officiële schoolvakantie (zoals aangegeven door het NBT) is er een recreatieprogramma voor de kinderen aanwezig.

Er wordt onder anderen knutselen, bosspelen, speurtochten en spannende spelactiviteiten georganiseerd.

Bij aankomst ontvangt u van ons een opdrachten boekje voor de kinderen. Dit project heet “Ontdek de kleine wonderen” waarmee ze op ontdekkingsreis gaan door het bos en op de camping.

Tijdens de schoolvakanties worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan onze gasten kunnen deelnemen. Onder andere Burltochten, Aardspoor, wilde fietstochten, boswandelingen en ATB natuurtochten.

Heb je vragen?

Geef je telefoonnummer door en we bellen je tijdens kantooruren terug. Wij gebruiken je contactgegevens alleen om contact op te nemen. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Bel mij terug

Boek vandaag nog jullie vakantie op de Veluwe

Heb je al een plek uitgekozen op onze plattegrond? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw comfortabele kampeerplaats of accommodatie op de 5-sterren camping van de Veluwe, want voor je het weet is iemand anders je voor!

Zoek & Boek