• DE
  • NL
  • EN

Sanitair en hygiëne

Schoon en safe

Schoon en speels

Op camping de Wildhoeve wordt aan het sanitair speciale aandacht besteed, zodat je vakantie nog plezieriger is. Wat dacht je van een massagedouche? Dat kan in één van de 4 sanitaire gebouwen.

  • Op Camping de Wildhoeve  kun je lekker onder de douche staan, maar gebruik alleen wat je nodig hebt.
  • Alleen voor de heerlijke massagedouche wordt een vergoeding gevraagd. Kosten hiervoor zijn € 0,50 per 3 minuten.

De leukste camping

De kleintjes onder ons hebben Beerepret in de vrolijke Berenbadkamer op de Hertenweide. In de Dassenbosbadkamer op de Reeënweide is het één groot avontuur. Douchen is nu een feest.

  • En voor je kleintje staat er in ieder sanitairgebouw voor het opwarmen van flesjes en babyvoeding een magnetron. Maak er gerust gebruik van.

De camping voor iedereen

Mocht één van jullie gezinsleden mindervalide zijn, ook dan kunnen jullie bij ons kamperen. In de sanitairgebouwen bij het Spechtennest & op de Reeënweide is een ruimte voor minder­valide gasten aanwezig.

en voor het mindervalide kind...

is er een speciale kindermiva. De kindermiva vind je in het sanitairgebouw bij de Reeënweide. Er is zelfs een speeltoestel op het grote Reeënweide veld waar je met een rolstoel op kunt.

Douche

Op Camping de Wildhoeve kun je lekker onder de douche staan, zonder je zorgen te maken over het warme water. Het gebruik van de douche is namelijk inclusief. Lekker makkelijk. Ook in het toilet is aan alles gedacht.

Altijd handig!

Magnetron

En voor je kleintje staat er in ieder sanitairgebouw voor het opwarmen van flesjes en babyvoeding een magnetron. Maak er gerust gebruik van.

Massagedouche

Alleen voor de heerlijke massagedouche wordt een vergoeding gevraagd. Kosten hiervoor zijn € 0,50 per 3 minuten.

Huishoudelijke dienst

Kom je de huishoudelijke dienst tegen? Zeg ze gerust gedag en laat hen dan ongestoord hun werk doen.

Boek vandaag nog jullie vakantie op de Veluwe

Heb je al een plek uitgekozen op onze plattegrond? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw comfortabele kampeerplaats of accommodatie op de 5-sterren camping van de Veluwe, want voor je het weet is iemand anders je voor!

Zoek & Boek