• NL

Vacatures zomerbaan

Horecamedewerkers (m/v)

Ben jij op zoek naar een te gekke zomerbaan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Voor het seizoen 2024, van april tot en met augustus, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers die het leuk vinden om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Ben jij een geboren gastheer of gastvrouw en vind jij het fantastisch om mensen te verwennen met een heerlijke maaltijd of een lekker drankje? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben namelijk hulp nodig in de bediening én in de snackbar.

Het enige wat jij nodig hebt is een leuke persoonlijkheid, een representatieve uitstraling én een flexibele werkhouding. Want ook buiten reguliere werktijden kun jij bij ons aan de slag. Je bent beschikbaar in weekenden, schoolvakanties en feestdagen en je hebt geen lange vakantie gepland in hoogseizoen periodes.

Als jij zin hebt om deze uitdaging aan te gaan en onze gasten een geweldige vakantie te bezorgen, klik dan op de onderstaande button!

solliciteren

Recreatieteam

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de buitenlucht? Zoek dan niet verder!

Camping de Wildhoeve zoekt enthousiaste medewerkers voor ons recreatieteam.

Als medewerker van ons recreatieteam ben je verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van activiteiten voor onze gasten.

Dit varieert van sport- en spelactiviteiten, zoals voetbal en trefbal, tot culturele activiteiten zoals knutselen en theater.

We zoeken iemand die enthousiast is, graag met mensen werkt, communicatief vaardig is en een hands-on mentaliteit heeft. Ervaring in de recreatiebranche is een pré, maar geen vereiste.

Als medewerker van ons recreatieteam maak je deel uit van een jong en gezellig team. Houd er rekening mee dat er geen mogelijkheid is tot overnachting.

Ben jij degene die we zoeken? Aarzel dan niet en en klik op de onderstaande button!

Lees meer Solliciteren

Zoek je een seizoensbaan?

Neem dan een kijkje om te zien welke vacatures beschikbaar zijn.

Sollicitatieformulier

Neem zelf alvast een kijkje op de camping

Bekijk de campingplekken, de zwembaden en het sanitair. Doe de virtuele tour met 360° foto's van een van de beste campings op de Veluwe.

360 Tour