• DE
  • NL
  • EN

Reserveer jouw kampeerplaats

Veelgestelde vragen over reserveringen

Op de verschillende kampeervelden staan diverse speeltoestellen. Klik hier om te zien welke speeltoestellen op elk kampeerveld staan.

Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping. 

Onze locatie biedt de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden. We hebben 4 laadpalen (Shell Recharge) beschikbaar voor onze gasten die een elektrische auto rijden. Deze laadpalen zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een snelle en efficiënte manier om uw elektrische auto op te laden. Onze receptie is ook beschikbaar om je te helpen bij het gebruik ervan of om vragen te beantwoorden over de laadpalen. Graag de auto verplaatsen als deze opgeladen is.

Recron voorwaarden kamperen: Recron Voorwaarden (PDF).

Record voorwaarden verhuur: Recron Voorwaarden verhuur (PDF)

Tijdens elke officiële schoolvakantie (zoals aangegeven door het NBT) is er een recreatieprogramma voor de kinderen aanwezig.

Er wordt onder anderen knutselen, bosspelen, speurtochten en spannende spelactiviteiten georganiseerd.

Bij aankomst ontvangt u van ons een opdrachten boekje voor de kinderen. Dit project heet “Ontdek de kleine wonderen” waarmee ze op ontdekkingsreis gaan door het bos en op de camping.

Tijdens de schoolvakanties worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan onze gasten kunnen deelnemen. Onder andere Burltochten, Aardspoor, wilde fietstochten, boswandelingen en ATB natuurtochten.

Het kampeertarief is exclusief het elektraverbruik.

Kosten zijn € 0,50 per kWh.

Alle arrangementen zijn persoonsgebonden. Exclusief elektra verbruik wordt € 0,50 per kWh berekend. Tussentijdse meting is verkrijgbaar op de receptie.

De volgende arrangementen zijn volgeboekt voor 2025:

  • Seizoenplaats
  • Voorseizoen
  • Voorseizoen Plus

Wij accepteren de ACSI, de ADAC en de Camping-Key kaart. Wilt u gebruik maken van één van deze kaarten, neem dan contact met ons op.

Tarief 2024:

€ 27,00 per nacht

Geldig:

2 april 2024 – 25 april 2024

21 mei 2024 – 7 juli 2024

1 september 2024 – 30 september 2024

Inclusief:

- 2 personen

- Wi-Fi

- Gebruik van het zwembad

Exclusief:

- toeristenbelasting à € 1,00 p.p.p.n.

- Elektra, verrekening naar verbruik (€ 0,55 kWh)

Voorwaarden:

Aan het gebruik van de kortingskaart zijn een aantal voorwaarden gebonden:

- De kaart is gezinsgebonden. Met twee gezinnen op één actiekaart is niet toegestaan.

- Kom je met meer dan 2 personen dan wordt het tarief voor extra persoon in rekening gebracht. Dit tarief is € 8,50 p.p.p.n. exclusief toeristenbelasting.

- Het actietarief is alleen geldig op comfortplaatsen

Als je reserveert ontvang je een reserveringsbevestiging waarop de betalingstermijnen vermeld staan. De betaling gaat in 2 termijnen: Eerste termijn (50%) 2 weken na reserveren tweede termijn (50%) 6 weken voor aankomst.

Het is mogelijk om de camping te bezoeken. Op de receptie kunnen wij je informeren over de camping en eventuele beschikbaarheid. Buiten het seizoen is de receptie in het weekend gesloten, maar bent wel van harte welkom, in de hal van de receptie ligt dan informatiemateriaal voor je klaar.

U bent welkom vanaf 14.00 uur. Vertrek tijd is voor 12.00 uur. Indien plek vrij is, is late check out mogelijk.

Check eerst je spambox, het kan zijn dat de bevestiging hier terecht is gekomen. Mocht dit niet zo zijn kunnen wij je ter alle tijden een nieuwe bevestiging versturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Honden kunnen helaas niet mee kamperen. Er zijn geen huisdieren toegestaan op onze camping.