• DE
  • NL
  • EN

Kampeerplaats met privé sanitair boeken

Veelgestelde vragen over reserveringen

Onze locatie biedt de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden. We hebben een aantal laadpalen beschikbaar voor onze gasten die een elektrische auto rijden. Deze laadpalen zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een snelle en efficiënte manier om uw elektrische auto op te laden. Onze receptie is ook beschikbaar om je te helpen bij het gebruik ervan of om vragen te beantwoorden over de laadpalen. Graag de auto verplaatsen als deze opgeladen is.

Voordat je je kampeerplek gaat zoeken & boeken wil je natuurlijk eerst even weten hoe het zit met betalen en eventueel annuleren. De voorwaarden van de annuleringsverzekering zijn te vinden onderaan de website

Bij reserveren van een plek voor je tent mag je elke gewenste dag kiezen voor je aankomst. Tenzij het een seizoensaanbieding betreft, dan staat de aankomstdag vast. Op de aankomstdag ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom op de camping. Het vertrek vindt plaats vóór 12.00 uur.

We hebben ruime parkeerplaatsen voor de auto's, zodat ze niet op de camping hoeven te staan. Alleen bij aankomst en vertrek zijn auto's op het terrein toegestaan. Voor het vervoer van boodschappen en bagage naar je tent zijn er bagagewagentjes beschikbaar.

Huisdieren worden niet toegelaten op de Wildhoeve.

Download de PDF 'Handig om te weten' met alle kleine maar belangrijke weetjes. Zoals bijvoorbeeld over bezoek ontvangen of parkeren van de auto. Partytenten zijn niet toegestaan.

Door de grote onzekerheid op de energiemarkt zien wij ons helaas genoodzaakt het kampeertarief exclusief het elektraverbruik te maken en het elektra naar verbruik door te berekenen.

Kosten zijn € 0,55 per kWh, deze prijs ligt onder de marktprijs en is onder voorbehoud.

Mocht de energieprijs voor 2023 nog weer een flinke prijsstijging doormaken dan zien wij ons mogelijk genoodzaakt het tarief aan te passen. Dit geldt ook andersom, als de prijs op energiemarkt daalt zullen wij ook een lager tarief hanteren.